specialfcshirt.com
Öppna i appen
Gratis leverans i Storbritannien på beställningar över 800SEK Shoppa nu!

Liverpool Fotbollströja 2024 Ibrahima Konaté

Liverpool Fotbollströja 2024 Ibrahima Konaté

Köp nu för en Liverpool tröjor Ibrahima Konaté på nätet för en autentisk fotbollsupplevelse!

billiga Liverpool Ibrahima Konaté fotbollströjor på nätet, fotbollströjor Liverpool Ibrahima Konaté med namn!

Hitta ett stort utbud av Liverpool fotbollströjor & souvenirer hos Unisportstore.se. Handla din Liverpool-tröja idag. Alltid med snabb leverans och bra priser! Liverpool tröja | Stort sortiment av Liverpool-tröjor på Unisport! Sommarrean är igång! ❯ Liverpool tröjor Välj sortering Populära Nyheter Mest rabatt Pris (fallande) Pris (stigande) Produktnamn Välj sortering Populära Nyheter Mest rabatt Pris (fallande) Pris (stigande) Produktnamn Handla din Liverpool-tröja på Unisport

Om Liverpool är laget i ditt hjärta och du letar efter en Liverpool tröja så är du välkommen till vår version av Anfield. Detta är rätt plats att vara på om du letar efter en Liverpool-tröja, supporterprylar, Liverpool-ställ och andra accessoarer. Ta en titt och hitta massa olika produkter som representerar en av Englands mest populära fotbollsklubbar!

Den ikoniska Liverpool-tröjan

Liverbird-loggan på bröstet har varit symbol för staden i över 800 år och har flugit med laget sedan den allra första tröjan. Det är ingen fråga om att Liverpool-tröjan är en välkänd fotbollströja både på och utanför planen. Dessa tröjor säljer bland de bästa i världen och de går inte att missa de röda havet när laget spelar på Anfield.


I vårt sortiment finner i Liverpool-tröjor i många varianter. Vi har alla typ av tröjor för både män, kvinnor, barn och bebisar. Vi har alla storlekar i hemmatröjan, bortatröjan och tredjetröjan. Du kan även välja om du vill ha långärmad eller kortärmad.

Liverpool fotbollsställ

Det finns olika sätt att visa din lojalitet till Liverpool FC. Som tur är har vi här på Liverpool shop ett stort sortiment av ställ och souvenirer. Rocka Liverpool träningskläder på gymmet eller använd det med en häftig Liverpool-jacka utomhus. Om du redan har Liverpools hemma- och bortatröja, kan du istället köpa Liverpool målvaktströja. Fotbollspassionen kommer ofta från våra föräldrar, så varför inte köpa Liverpool bebiskläder istället.

Joina de röda med Liverpools hemmatröja

Den ikoniska röda Liverpool hemmatröja har varit en del av klubben i många årtionden. Den engelska klubben är en av de klubbar med flest supportrar i världen, och Liverpool-tröjan går att använda även utanför planen. Oavsett om du vill ha hemma-, borta- eller tredjetröjan, kan du bygga ditt egna ställ på Unisport genom att välja Liverpool shorts, Liverpoolstrumpor, och såklart Liverpool-tröja. Det handlar om att representera ditt lag!

Köp din Liverpool bortatröja

Om ditt hjärta slår för Liverpool, bör du köpa en Liverpool bortatröja. Det bästa med fotboll är att stötta din klubb oavsett resultat. I vissa fall kan det vara svårt att stötta ditt lag när laget spelar på bortaplan. Vid de tillfällena kan du visa din kärlek för klubben genom att bära Liverpools bortatröja. Skapa din egna kombination av ditt nästa lagställ med strumpor, shorts och bortatröja.

Välj Liverpool tredjeställ

Liverpool tredjetröja har vi också i vår Liverpool shop. Det är en speciell känsla att äga en tredjetröja från din favoritklubb, och Liverpool har många olika varianter av tredjetröjor under säsongen. Varje start på nya säsongen är speciellt, och ett sätt att visa ditt stöt på är genom Liverpools tredjetröja.

Liverpool souvenirer

Här på Unisport har vi ett stort sortiment av Liverpool souvenirer. Vi har alla typer av Liverpool-saker och vi gör vårt bästa på att ge dig så många alternativ som möjligt. Så fastna inte på första sidan för vår Liverpool shop erbjuder mycket. Oavsett om du vill ha en Liverpool-halsduk, Liverpool -keps, Liverpool-fotboll eller något annat, så finner du det på Unisport.

Mäktiga Liverpool Football Club

Liverpool FC grundades 1892 och under årens gång har den engelska klubben spelat i de mest tävlingsinriktade ligorna och turneringarna. Detta har resulterat i att de vunnit flera stora priser som bland annat Champions League, FA-cupen, Liga-cupen och många fler.

En av klubbens mest ihågkomna matcher i modern tid var Champions League-finalen 2024 i Istanbul. Liverpool FC låg under med 3-0 i halvtid mot AC Milan och mot alla odds, lyckades de kvittera och sedan vinna på straffarna. Många supportrar bar en Liverpool-tröja den dagen.

Liverpool FC är en arbetarklubb där alla spelare pushar sig själva under hela matchen. För att nämna några spelare som burit den ikoniska Liverpool-tröjan är: Fernando Torres, Luis Suarez, Xabi Alonso, Michael Owen och Steven Gerrard-

Köp Liverpool-tröja & souvenirer online hos Unisport

Här i vår Liverpool shop finner du alla typer av Liverpool-tröjor och ställ. Tröjorna finns tillgängliga i alla storlekar för både vuxna och barn. Så nu är det din chans att hänga med de andra Liverpool-supportrarna till Anfield eller puben. Kom ihåg att det är möjligt att trycka ditt egna namn eller en spelares namn på tröjan.

Vi på Unisport strävar att erbjuda den bästa shoppingupplevelsen online. Vi vill fullända dina förväntningar genom att dagligen uppdatera vår fotbollsbutik, så du kan hitta vad du letar efter. Om du får problem vid din upplevelse kan du kontakta vår kundtjänst när som helst. Allt du nu behöver göra är att välja ut din Liverpool-tröja och beställa online hos Unisport.